Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    babagan

Didegaké ing taun 1996, markas lan loro perusahaan dodolan dumunung ing provinsi Shijiazhuang Hegerls, basis produksi dumunung ing zona industri Hebei Xinhe. merek dagang.

PAWARTA

warta01

Mobil antar jemput njaluk tulung

Pesawat ulang-alik mbebasake tenaga kerja, nanging mesin panyimpenan lan pengambilan sing ora dirasakake uga kudu direksa.Teka lan ndeleng yen kahanan ing ngisor iki dumadi nalika nggunakake anter jemput.

Stasiun kerja jalur transportasi kanthi efisiensi gudang nganti 300 kasus jam
Multifungsi interaksi komputer manusia...
Sistem box storage robot (ACR) yaiku workstation penyortiran langsung mesin manungsa kanthi efisiensi gudang 200 kothak / jam.
Bubar, Hergels wis setya ...