Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS gudang mezzanine racking

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS mezzanine racking
Mezzanines bakal ngidini sampeyan nggunakake dhuwur maksimum gudang lan dobel utawa telung area permukaan.
Nambahake Mezzanine bisa dadi cara paling irit kanggo nambah ruang gudang tanpa biaya ekspansi bangunan konvensional.

Fitur & Keuntungan
◆ Tambah dhuwur panyimpenan lan panggunaan papan;
◆ Dibagi 2-3 lantai kaya biasane sing bisa nggawa 300-500kg /㎡
◆ Kargo ing lantai pertama mezzanine paling abot lan saben balok bisa nggawa 500kg ing umum, digabungake karo gerobak tangan utawa troli hidrolik manual.Kargo ing lantai loro lan katelu umume 300 kg kanggo saben balok lan digabungake karo gerobak tangan;
◆ Mesin transportasi: Angkat platform, hoister, conveyor utawa forklift;
◆ Biaya murah lan gampang ngakses macem-macem kargo.

Details Pambuka
◆ Bagean kerangka kasusun saka pigura jejeg, balok, jubin, laminasi, tangga lan kabel jejaring.
◆ bagean sambungan: Kabeh-bolted;
◆ Kategori lantai: Nggunakake lantai sing digulung kadhemen, kayata lantai glaze, lantai riffled, lantai grated lan lantai perforated;Disambungake menyang balok kanthi struktur interlocking lan apik sakabèhé.

15622906877744

15622906892617

15622906894497

15622906902575

15622906912745

15622906935716

HEGERLS mezzanine racking 2021 kualitas dhuwur 300kgs saben sqm kanthi lapisan daya kanggo panyimpenan bagean cilik
We nyedhiyani HEGERLS mezzanine racking 2021 kualitas dhuwur 300kgs saben sqm karo lapisan daya kanggo panyimpenan bagean cilik.Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.
HEGERLS mezzanine racking 2021 kualitas dhuwur 300kgs saben sqm kanthi lapisan daya kanggo panyimpenan bagean cilik
Pengenalan produk rak mezzanine
Mezzanine bakal ngidini sampeyan nggunakke dhuwur maksimum gudang lan dobel utawa telung area lumahing. Nambahake Mezzanine bisa dadi cara paling ekonomis kanggo nambah spasi gudang tanpa biaya ekspansi bangunan konvensional.

Parameter produk

Jejeg Loading Bahan warna ambane
55*56/80*70 300kg saben sqm SS400 RAL5005/RAL2004 600-1200 mm

Fitur produk lan aplikasi
◆ Tambah dhuwur panyimpenan lan panggunaan papan;
◆ Dibagi 2-3 lantai kaya biasane sing bisa nggawa 300-500kg /㎡
◆ Kargo ing lantai pertama mezzanine paling abot lan saben balok bisa nggawa 500kg ing umum, digabungake karo gerobak tangan utawa troli hidrolik manual.Kargo ing lantai loro lan katelu umume 300 kg kanggo saben balok lan digabungake karo gerobak tangan;
◆ Mesin transportasi: Angkat platform, hoister, conveyor utawa forklift;
◆ Biaya murah lan gampang ngakses macem-macem kargo.
Detail produksi rak mezzanine
Bagean kerangka kasusun saka pigura tegak, balok, jubin, laminasi, tangga lan jejaring kawat.
◆ bagean sambungan: Kabeh-bolted;
◆ Kategori lantai: Nggunakake lantai sing digulung kadhemen, kayata lantai glaze, lantai riffled, lantai grated lan lantai perforated;Disambungake menyang balok kanthi struktur interlocking lan apik sakabèhé.

cer

cer

cer

Kualifikasi produk sistem rak mezzanine
5.1 kita wis lulus sertifikat SGS.BV, TUV lan sertifikat kontrol kualitas ISO.
Salajengipun, kita uga wis lulus sertifikat manajemen lingkungan, manajemen kesehatan lan safety
5.2 Bahan baku: baja cold rolled Q235B.utawa standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Kita duwe 12 set rolling line, bisa muter ukuran sing beda.
5.4 Power coating line.Dawane 500 meter lan merek bedhil lapisan listrik yaiku GEMA, sing misuwur banget ing lapangan lapisan.
5.5 customer ngunjungi.Lokasi kita ing provinsi hebei, cedhak karo Beijing lan Tianjin.Jeneng bandara kita yaiku bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Sugeng rawuh ing sembarang wektu.
5.6 pameran.Saben taun kita bakal rawuh ing canton fair lan shanghai Cemat fair.

cer
fac

Pangiriman.Pangiriman lan layanan
6.1 Paket lan pengiriman.Biasane, mujur bakal dikempalken nganggo busa plastik.Lan rak anter jemput bakal dimuat menyang palet kayu.
6.2 Kita nyedhiyakake gambar tata letak lan gambar efek 3d
yt
FAQ
P: Apa garansi kualitas produk sampeyan?
A: garansi kualitas kita 1 taun.Kita bakal terus nyedhiyakake layanan ing wektu iki lan mung nawakake biaya suku cadang.
P: Apa wektu timbal?
A: Kanggo sistem racking, biasane njupuk 30 dina.Lan kanggo racking anter jemput, perlu 60 dina kanggo produksi.
P: Apa sampeyan bisa menehi desain tata letak?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake desain tata letak kanthi bebas ing Autocad utawa gambar 3d.Iku layanan gratis kita.
P: Apa warna kadhemen sing kasedhiya?
A: Biasane, kita duwe warna biru RAL5005 lan oranye RAL2004.Werna uga bisa disesuaikan.Mangga wenehi nomer warna sampeyan.
Q: carane babagan instalasi?
A: Kita bakal nyedhiyakake gambar instalasi sing rinci.Kanggo rak tradisional sing prasaja, para pekerja bisa nginstal miturut gambar kita.Utawa, insinyur kita bisa pindhah menyang situs kanggo nglatih instalasi Lan panuku bakal mbayar biaya.

Kabar paling anyar
Peralatan inti saka warehouse-stacker otomatis
Crane tumpukan dalan sing dilacak yaiku crane khusus sing dikembangake kanthi tampilan gudang telung dimensi, diarani stacker, minangka peralatan angkat lan penanganan sing penting banget ing gudang telung dimensi, lan minangka simbol karakteristik telung dimensi kasebut. -gudang dimensi.Tujuan utamane yaiku mlaku ing sadawane trek ing dalan gudang dhuwur kanggo nyimpen barang ing lawang mlebu dalan menyang kompartemen kargo;utawa njupuk barang ing kompartemen kargo lan ngeterake menyang lawang dalan kanggo ngrampungake operasi gudang.

Ana akeh jinis stacker crane.Ing aplikasi gudang telung dimensi saiki, sing paling umum yaiku
1. Miturut struktur, iki dipérang dadi struktur kolom siji lan struktur kolom pindho
2. Miturut klasifikasi trek mlaku, dipérang dadi jinis linear lan jinis mlengkung
Ora ketompo apa jinis stacker crane umume dumadi saka mekanisme lumampah horisontal, mekanisme ngangkat, platform loading lan mekanisme garpu, pigura lan peralatan listrik lan bagean dhasar liyane.Motor mlaku nyopir roda kanggo mindhah horisontal ing rel ngisor liwat poros drive, motor ngangkat drive platform kargo kanggo mindhah vertikal liwat chain / tali kabel / sabuk, lan garpu ing platform kargo nindakake gerakan teleskopik.Penemu alamat mlaku digunakake Ngontrol posisi mlaku horisontal stacker, lan ngunggahake panemu alamat kanggo ngontrol posisi ngangkat platform loading;liwat panemu alamat lan pangenalan fotoelektrik, lan konversi nomer komunikasi, kontrol komputer bisa diwujudake, lan kontrol otomatis, semi-otomatis lan manual uga bisa diwujudake liwat panel kontrol.

Saiki, ing gudang telung dimensi ing negaraku, stacker akeh digunakake ing industri kayata manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tekstil, sepur, rokok, lan obat-obatan.Kanthi pangembangan produksi industri modern, teknologi crane stacker dalan sing dilacak terus saya tambah lan sampurna.Wiwit 2017, Hegerls wis entuk wangun anyar lan paten stacker fungsi anyar.Wis terus ngringkes pengalaman lan setya kanggo pangembangan lan kepraktisan.Kita wis serius banget babagan mbangun gudang telung dimensi kanggo produk anyar kanthi safety lan keamanan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk