Sugeng rawuh ing situs web kita!

Hubungi Kita

Hebei Woke Metal Products Co., Ltd.

Perusahaan kita wis dadi panyedhiya layanan terpadu siji-mandeg pergudangan lan logistik, nggabungake desain proyek gudang lan logistik, produksi peralatan lan fasilitas, dodolan, integrasi, instalasi, komisioning, pelatihan personel manajemen gudang, layanan sawise-sales lan liya-liyane.

alamat

Kamar 1118, Gedung No.6, Tatan Mall, Tatong Street, Shijiazhuang, China
Basis produksi: 68 Shidai Road, Xinhe Industrial Park, Provinsi Hebei, China.

Telpon

+86-13091097380

Whatsapp

+86-13091097380

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita