Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS rak pallet racking

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS pallet racking
HEGERLS Selective Pallet Racking minangka solusi sing paling apik kanggo gudang ing ngendi sampeyan kudu nyimpen macem-macem artikel ing palet.Nyedhiyakake akses langsung menyang kabeh palet kanggo aksesibilitas 100% lan rotasi saham sing apik.
Pallet bisa ditemokake, diakses lan dipindhah kanthi individu nyedhiyakake penanganan barang kanthi cepet.Nyedhiyakake panyesuaian balok sing gampang lan nampung dhuwur palet variabel.

HEGERLS pallet racking Fitur
◆ Sistem panyimpenan Kapadhetan dhuwur kanggo nyimpen palet, panggunaan gudang sing efisien;
◆ Sistem akses first-in-last-out;
◆ Bracing ndhuwur lan mburi digunakake kanggo ndandani kabeh racking, nggawe kabeh racking stabil lan aman;
◆ Pallet tingkat pisanan bisa dilebokake ing ril panuntun;
◆ Fleksibilitas lan gampang instalasi, nambah panggunaan papan.

HEGERLS pallet racking Spesifikasi
Spesifikasi Box Beam

warta (1)

Spesifikasi tegak

warta (2)

15622914002694

15622914022398

15622914027444

15622914019400

HEGERLS rak rak tugas abot 2021 kualitas dhuwur 3000kgs saben lapisan kalebu rak baja
We nyedhiyani HEGERLS rak shelving tugas abot 2021 kualitas dhuwur 3000kgs saben lapisan kalebu rak-rak baja.Kita nyawisake awake dhewe ing lapangan panyimpenan gudang sajrone pengalaman 25 taun.Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.
HEGERLS rak rak tugas abot 2021 kualitas dhuwur 3000kgs saben lapisan kalebu rak baja
1.Produk introduksi saka rak rak
HEGERLS rak kasusun saka pigura, langkah balok, decking baja.Ambane bisa 500mm, 600mm utawa disesuaikan.Rak-rak sing dawa banget cocog kanggo barang sing diisi tangan.Muatan saben level bisa 300kgs, 500kgs utawa 800kgs liyane.

BANGET (5)

BANGET (5)

2. Parameter produk.

Jejeg

Step beam

Spacer baris

Pelindung tegak

alangi sisih

55*56/80*70/90*70/100*70

40*60/80*50/100*50/120

*50

30*50

H300/H500

D76*2.5

BANGET (5)

Fitur produk lan aplikasi
3.1 Spesifikasi step beam

3.2 Spesifikasi Tegak

4. Rincian produksi rak rak4.1 Bisa digunakake dhewe utawa digabungake kanthi bebas ing sembarang wujud lan ing industri apa wae.4.2 Ambane bisa 300mm, 500mm, 600mm utawa ukuran liyane.

4.3loading saben lapisan bisa dadi 300kgs, 500kgs, 800kgs, bobot liyane bisa dadi syarat khusus.

4.4The Jarak bisa 50mm.4Produk kualifikasi rak shelving

5.1 kita wis lulus sertifikat SGS.BV, TUV lan sertifikat kontrol kualitas ISO.
Salajengipun, kita uga wis lulus sertifikat manajemen lingkungan, manajemen kesehatan lan safety
5.2 Bahan baku: baja cold rolled Q235B.utawa standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Kita duwe 12 set rolling line, bisa muter ukuran sing beda.
5.4 Power coating line.Dawane 500 meter lan merek bedhil lapisan listrik yaiku GEMA, sing misuwur banget ing lapangan lapisan.
5.5 customer ngunjungi.Lokasi kita ing provinsi hebei, cedhak karo Beijing lan Tianjin.Jeneng bandara kita yaiku bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Sugeng rawuh ing sembarang wektu.
5.6 pameran.Saben taun kita bakal rawuh ing canton fair lan shanghai Cemat fair.

BANGET (6)

BANGET (7)

KANGGO (11)

BANGET (9)

KANGGO (10)

BANGET (8)

KANGGO (12)

KANGGO (13)

KANGGO (13)

KANGGO (13)

KANGGO (13)

KANGGO (13)

6 Pangiriman.Pangiriman lan layanan
6.1 Paket lan pengiriman.Biasane, mujur bakal dikempalken nganggo busa plastik.Lan rak anter jemput bakal dimuat menyang palet kayu.
6.2 Kita nyedhiyakake gambar tata letak lan gambar efek 3d

KANGGO (13)

KANGGO (13)

FAQ
P: Apa garansi kualitas produk sampeyan?
A: garansi kualitas kita 1 taun.Kita bakal terus nyedhiyakake layanan ing wektu iki lan mung nawakake biaya suku cadang.
P: Apa wektu timbal?
A: Kanggo sistem racking, biasane njupuk 30 dina.Lan kanggo racking anter jemput, perlu 60 dina kanggo produksi.
P: Apa sampeyan bisa menehi desain tata letak?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake desain tata letak kanthi bebas ing Autocad utawa gambar 3d.Iku layanan gratis kita.
P: Apa warna kadhemen sing kasedhiya?
A: Biasane, kita duwe warna biru RAL5005 lan oranye RAL2004.Werna uga bisa disesuaikan.Mangga wenehi nomer warna sampeyan.
P: carane instalasi?
A: Kita bakal nyedhiyakake gambar instalasi sing rinci.Kanggo rak tradisional sing prasaja, para pekerja bisa nginstal miturut gambar kita.Utawa, insinyur kita bisa pindhah menyang situs kanggo nglatih instalasi Lan panuku bakal mbayar biaya.

8. Pawarta paling anyar
Peralatan inti saka warehouse-stacker otomatis
Crane tumpukan dalan sing dilacak yaiku crane khusus sing dikembangake kanthi tampilan gudang telung dimensi, diarani stacker, minangka peralatan angkat lan penanganan sing penting banget ing gudang telung dimensi, lan minangka simbol karakteristik telung dimensi kasebut. -gudang dimensi.Tujuan utamane yaiku mlaku ing sadawane trek ing dalan gudang dhuwur kanggo nyimpen barang ing lawang mlebu dalan menyang kompartemen kargo;utawa njupuk barang ing kompartemen kargo lan ngeterake menyang lawang dalan kanggo ngrampungake operasi gudang.
Ana akeh jinis stacker crane.Ing aplikasi gudang telung dimensi saiki, sing paling umum yaiku
1. Miturut struktur, iki dipérang dadi struktur kolom siji lan struktur kolom pindho
2. Miturut klasifikasi trek mlaku, dipérang dadi jinis linear lan jinis mlengkung

Ora ketompo apa jinis stacker crane umume dumadi saka mekanisme lumampah horisontal, mekanisme ngangkat, platform loading lan mekanisme garpu, pigura lan peralatan listrik lan bagean dhasar liyane.Motor mlaku nyopir roda kanggo mindhah horisontal ing rel ngisor liwat poros drive, motor ngangkat drive platform kargo kanggo mindhah vertikal liwat chain / tali kabel / sabuk, lan garpu ing platform kargo nindakake gerakan teleskopik.Penemu alamat mlaku digunakake Ngontrol posisi mlaku horisontal stacker, lan ngunggahake panemu alamat kanggo ngontrol posisi ngangkat platform loading;liwat panemu alamat lan pangenalan fotoelektrik, lan konversi nomer komunikasi, kontrol komputer bisa diwujudake, lan kontrol otomatis, semi-otomatis lan manual uga bisa diwujudake liwat panel kontrol.

Saiki, ing gudang telung dimensi ing negaraku, stacker akeh digunakake ing industri kayata manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tekstil, sepur, rokok, lan obat-obatan.Kanthi pangembangan produksi industri modern, teknologi crane stacker dalan sing dilacak terus saya tambah lan sampurna.Wiwit 2017, Hegerls wis entuk wangun anyar lan paten stacker fungsi anyar.Wis terus ngringkes pengalaman lan setya kanggo pangembangan lan kepraktisan.Kita wis serius banget babagan mbangun gudang telung dimensi kanggo produk anyar kanthi safety lan keamanan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita