Sugeng rawuh ing situs web kita!

China stacker crane lan wms kanggo ASRS

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS ASRS
Sistem Panyimpenan lan Retrieval Otomatis (AS/RS))
AS / RS minangka integrasi teknologi lan peralatan panyimpenan modern.dhuwur bisa nganti 40 meter utawa luwih, digunakake papan nemen, saéngga nambah pemanfaatan papan lan efficiency langsung. panyimpenan munggah, otomatis lan operasi gampang.

kalebu: sistem rak, stacker (rak mobile, cart anter jemput radio, AGV utawa RGV etc.) peralatan automation, conveyor (ngurutake) sistem, lan sistem kontrol komputer etc.

Fitur produk

kanthi lengkapotomatis:nganggootomatismesin stacker kanggo ngganti gawean kanggo nyimpen barang lan Pickup, cepet lan efisien.Amarga buruh ora kudu mlebu ing gudang, nambah lingkungan kerja.

Akurasi dhuwur: AS / RS ngatur barang ing WMS lan WCS, ningkatake kapasitas manajemen barang kasebut.nambah akurasi lan linuwih, Manajemen gudang ing-metu, lan laporan karya dadi prasaja lan cepet, loro kakiyatan pegawe wis suda nemen.

Efisien lan teratur: AS / RS kasusun saka sistem conveyor (ngurutake), in-out warehousing kanthi cepet lan bener.

Prasaja lan trep: AS / RS mung butuh sawetara staf operasi lan pangopènan, ngirit tenaga kerja lan dhuwit

Rak telu dimensi, stacker dalan sepur, sistem conveyor palet mlebu-metu, sistem maca kode bar deteksi ukuran, sistem komunikasi, sistem kontrol otomatis, sistem ngawasi komputer, sistem manajemen komputer lan liyane kayata kabel lan kabel tray lemari distribusi daya , tray, imbuhan Sistem otomatis Komplek dumadi saka peralatan tambahan kayata platform lan platform struktur baja.

Nggunakake konsep logistik terpadu kelas kapisan, nggunakake kontrol majeng, bis, komunikasi lan teknologi informasi, liwat tumindak terkoordinasi saka peralatan ndhuwur kanggo nindakake operasi warehousing.

IMG_20211011_173311

Fitur & Keuntungan
◆ Full otomatis.
◆ Perlu piranti lunak WMS kanggo ngontrol sistem.
◆ Bisa nambah dhuwur gudang, ngirit biaya tanah lan biaya tenaga kerja.
◆ Kita bisa nyedhiyani desain lan pitungan.

IMG_20210909_145342


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita