Sugeng rawuh ing situs web kita!

Warehouse Racking Shuttle Industrial Storage Racks System

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan saka rak shuttle HEGERLS:
Rak drive-in asli yaiku forklift sing langsung mlebu ing area gudang lan nyelehake barang ing rak.Mesthi ana akeh saluran operasi forklift.Cara iki nduweni akeh kekurangan.Perlu wektu lan gaweyan, sing mengaruhi efisiensi manajemen gudang iki.Syarat teknis operator relatif dhuwur, lan ana risiko safety tartamtu sajrone operasi forklift sing mlebu ing dalan;saiki diganti rak anter jemput, forklift mung kudu kerja ing ngarep gudang, lan antar jemput bakal ngangkut barang menyang lokasi sing wis ditemtokake.Transfer mobil antar jemput antarane macem-macem saluran rampung dening forklift.Program iki ningkatake efisiensi kerja lan entuk efek sing cepet lan aman.

Kaluwihan tartamtu saka
Rak anter jemput HEGERLS kaya ing ngisor iki:

1. Forklift ora perlu mlebu dalan, ngirit wektu operasi lan ningkatake safety personel lan barang.
2. Efisiensi panyimpenan barang ing gudang saya apik banget.
3. Nggawe kanthi lengkap ruang gudang, tingkat pemanfaatan ing gudang luwih saka 80%.
4. Kanggo macem-macem jinis produk bisa fleksibel diakses dening saluran.
5. Dibandhingake karo rak drive-in lan liwat rak, struktur stabil lan faktor safety luwih dhuwur.
6. First-in first-out lan first-in first-out.
7. Ditrapake kanggo jumlah gedhe lan conto cilik barang, kayata panganan, omben-omben, bahan kimia, tembakau lan produk siji liyane kanthi jumlah gedhe lan barang sing relatif tunggal.Iku utamané cocok kanggo lingkungan panyimpenan kadhemen.

Kira-kira rong formulir panyimpenan:
1 Sistem angkut
Garasi shuttle kasusun saka mobil anter jemput, kerekan kecepatan tinggi, rak, konveyor panyimpenan mlebu lan sistem kontrol gudang.Cocog kanggo panyimpenan kothak kayata karton utawa kothak plastik, lan ndhukung panyimpenan campuran.

2 Rak antar-jemput
Rak shuttle bisa nggedhekake panggunaan papan kanggo akses pallet cepet, nyuda biaya instalasi (kayata biaya pendinginan, operasi utawa pangopènan), nalika nambah keluwesan.Beda karo sistem mobil anter jemput sing biasane nggunakake akses jinis kothak, rak jinis shuttle nindakake operasi akses ing unit pallet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita