Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS cantilever racking

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS cantilever racking
Sistem Racking Cantilever Heavy Duty kanthi forklift lateral teknis bisa ngatasi panyimpenan bahan sing dawa lan materi sing ora teratur.Kolom paling dhuwur bisa nganti 10 meter, dawa lengen cantilever yaiku 1.0 - 1.2m, lan kapasitas muat bisa nganti 1 ton.

Heavy Duty Cantilever Racking System bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake hot dip galvanis kanggo perawatan permukaan ruangan.Uga bisa dipasang langit-langit ing ndhuwur kolom, banjur bisa nolak angin, udan lan srengenge.

Racking cantilever nganggo lengen sing tegak lan dhuwur, cocok kanggo nyimpen dawa, bunder, piring lan bahan abot sing ora duwe aturan baku.Miturut kapasitas beban, dipérang dadi gaya entheng, medium lan abot.

Sawise nambah papan lapisan baja utawa kayu ing lengen, utamané cocok kanggo papan cilik lan gudang dhuwur sing luwih murah, kanthi panggunaan papan sing dhuwur.Iku trep banget lan cepet kanggo mbukak lan mbongkar barang, kanthi gampang ndeleng panyimpenan barang.

Fitur & Keuntungan
◆ Kapasitas beban sing akeh sing cocog karo aplikasi standar lan seismik
◆ Desain kolom tengah nggawe spasi horisontal tanpa wates
◆ Bisa dikustomisasi kanthi lengkap

Details Pambuka
Arms bisa gampang diatur munggah lan mudhun kolom lan kasedhiya ing dawa karo macem-macem kapasitas saka 220 ~ 1,500 kgs (100 ~ 3,300 lbs).
Lengen saka racking cantilever bisa dadi salah siji sisih siji utawa sisih pindho.

15622900908446

15622900891186

15622900908618

We nyedhiyani HEGERLS cantilever racking 2021 kualitas dhuwur 1500kgs karo lapisan daya kanggo tabung utawa panyimpenan MDF.Kita nyawisake awake dhewe ing lapangan panyimpenan gudang sajrone pengalaman 25 taun.Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

HEGERLS cantilever racking 2021 kualitas dhuwur 1500kgs karo lapisan daya kanggo tabung utawa panyimpenan MDF

1.Produk introduksi saka rak kantilever
Sistem Racking Cantilever Heavy Duty kanthi forklift lateral teknis bisa ngatasi panyimpenan bahan sing dawa lan materi sing ora teratur.Kolom paling dhuwur bisa nganti 10 meter, dawa lengen cantilever yaiku 1.0 - 1.2m, lan kapasitas muat bisa nganti 1 ton.
Heavy Duty Cantilever Racking System bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake hot dip galvanis kanggo perawatan permukaan ruangan.Uga bisa dipasang langit-langit ing ndhuwur kolom, banjur bisa nolak angin, udan lan srengenge.
Racking cantilever nganggo lengen sing tegak lan dhuwur, cocok kanggo nyimpen dawa, bunder, piring lan bahan abot sing ora duwe aturan baku.Miturut kapasitas beban, dipérang dadi gaya entheng, medium lan abot.
Sawise nambah papan lapisan baja utawa kayu ing lengen, utamané cocok kanggo papan cilik lan gudang dhuwur sing luwih murah, kanthi panggunaan papan sing dhuwur.Iku trep banget lan cepet kanggo mbukak lan mbongkar barang, kanthi gampang ndeleng panyimpenan barang.
2. Parameter produk.

3. Fitur produk lan aplikasi

3.1. Iku cocok kanggo MDF lan panyimpenan tabung.Muatan saben lengen bisa nganti 1000kgs
rak (2)

3.2 dhuwur saka pos bisa tekan 10m dhuwur
rak (3)

4. Detail produksi rak kantilever

4.1 Werna bisa disesuaikan.Kita duwe warna biru lan oranye.Bisa uga disesuaikan.

4.2 bolongan kawangun dening nglereni laser.Iku persis

rak (4)

rak (5)

5.1 kita wis lulus sertifikat SGS.BV, TUV lan sertifikat kontrol kualitas ISO.
Salajengipun, kita uga wis lulus sertifikat manajemen lingkungan, manajemen kesehatan lan safety
5.2 Bahan baku: baja cold rolled Q235B.utawa standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Kita duwe 12 set rolling line, bisa muter ukuran sing beda.
5.4 Power coating line.Dawane 500 meter lan merek bedhil lapisan listrik yaiku GEMA, sing misuwur banget ing lapangan lapisan.
5.5 customer ngunjungi.Lokasi kita ing provinsi hebei, cedhak karo Beijing lan Tianjin.Jeneng bandara kita yaiku bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Sugeng rawuh ing sembarang wektu.
5.6 pameran.Saben taun kita bakal rawuh ing canton fair lan shanghai Cemat fair.

BANGET (8)

BANGET (9)

KANGGO (10)

KANGGO (11)

BANGET (6)

BANGET (7)

KANGGO (17)

KANGGO (16)

KANGGO (14)

KANGGO (15)

KANGGO (12)

KANGGO (13)

6 Pangiriman.Pangiriman lan layanan
6.1 Paket lan pengiriman.Biasane, mujur bakal dikempalken nganggo busa plastik.Lan rak anter jemput bakal dimuat menyang palet kayu.
6.2 Kita nyedhiyakake gambar tata letak lan gambar efek 3d

KANGGO (13)

KANGGO (13)

FAQ
P: Apa garansi kualitas produk sampeyan?
A: garansi kualitas kita 1 taun.Kita bakal terus nyedhiyakake layanan ing wektu iki lan mung nawakake biaya suku cadang.
P: Apa wektu timbal?
A: Kanggo sistem racking, biasane njupuk 30 dina.Lan kanggo racking anter jemput, perlu 60 dina kanggo produksi.
P: Apa sampeyan bisa menehi desain tata letak?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake desain tata letak kanthi bebas ing Autocad utawa gambar 3d.Iku layanan gratis kita.
P: Apa warna kadhemen sing kasedhiya?
A: Biasane, kita duwe warna biru RAL5005 lan oranye RAL2004.Werna uga bisa disesuaikan.Mangga wenehi nomer warna sampeyan.
P: carane instalasi?
A: Kita bakal nyedhiyakake gambar instalasi sing rinci.Kanggo rak tradisional sing prasaja, para pekerja bisa nginstal miturut gambar kita.Utawa, insinyur kita bisa pindhah menyang situs kanggo nglatih instalasi Lan panuku bakal mbayar biaya.

8. Pawarta paling anyar
Peralatan inti saka warehouse-stacker otomatis
Crane tumpukan dalan sing dilacak yaiku crane khusus sing dikembangake kanthi tampilan gudang telung dimensi, diarani stacker, minangka peralatan angkat lan penanganan sing penting banget ing gudang telung dimensi, lan minangka simbol karakteristik telung dimensi kasebut. -gudang dimensi.Tujuan utamane yaiku mlaku ing sadawane trek ing dalan gudang dhuwur kanggo nyimpen barang ing lawang mlebu dalan menyang kompartemen kargo;utawa njupuk barang ing kompartemen kargo lan ngeterake menyang lawang dalan kanggo ngrampungake operasi gudang.
Ana akeh jinis stacker crane.Ing aplikasi gudang telung dimensi saiki, sing paling umum yaiku
1. Miturut struktur, iki dipérang dadi struktur kolom siji lan struktur kolom pindho
2. Miturut klasifikasi trek mlaku, dipérang dadi jinis linear lan jinis mlengkung

Saiki, ing gudang telung dimensi ing negaraku, stacker akeh digunakake ing industri kayata manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tekstil, sepur, rokok, lan obat-obatan.Kanthi pangembangan produksi industri modern, teknologi crane stacker dalan sing dilacak terus saya tambah lan sampurna.Wiwit 2017, Hegerls wis entuk wangun anyar lan paten stacker fungsi anyar.Wis terus ngringkes pengalaman lan setya kanggo pangembangan lan kepraktisan.Kita wis serius banget babagan mbangun gudang telung dimensi kanggo produk anyar kanthi safety lan keamanan!

rak (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk