Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS radio shuttle runner

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union

Fungsi
(1) Input (2) Output(3)Input terus menerus(4) Output terus menerus (5) Pindah palet(6)Inventaris(7) First in first out (8) First in last out(9)Remote1 titik

Ukuran palet
Shuttle runner (NO) WIDTH (mm) DEPTH (mm)
HEGERLS-1210 1200 800.1000
HEGERLS -1211 1200 1100
HEGERLS -1212 1200 1200
HEGERLS -1311 1300 1100
HEGERLS -1214 1200 1400
HEGERLS -1412 1400 1200
HEGERLS -1217 1200 1700


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • fungsi:fungsi
  • Detail Produk

    Tag produk

    video

    HEGERLS radio shuttle runner
    Radio anter jemput bisa digabungake karo panggunaan forklift manual, panyimpenan lan transportasi barang kanthi kapisah, remot kontrol nirkabel saka anter jemput radio kanggo ngrampungake fungsi panyimpenan barang, gunakake forklift manual kanggo ngrampungake transportasi barang.

    Truk Forklift ora mlebu ing area panyimpenan kargo, mung ing area panyimpenan ing pungkasan operasi, anter jemput barang menyang lokasi sing ditemtokake.Instruksi panyimpenan kargo saka operator forklift liwat remot kontrol nirkabel, operator uga bisa mungkasi remot kontrol nirkabel saka anter jemput radio.

    Lokasi pisanan ing rak yaiku forklift kanggo ngeculake palet, sing bisa dadi pisanan metu utawa pungkasan metu pisanan.

    HEGERLS Radio shuttle spesifikasi

    ITEM Spesifikasi Tetembungane
    Loading Max 1500kg
    Obah Kacepetan Unloading: 0.8 ~ 1.2m/s, loading: 0.6~0.8m/s
    nyepetake ≤0.5m/S2
    Motor 24VDC 550W
    Angkat dhuwur 35 mm
    Motor 24VDC 370-550W
    posisi obah: Laser Jerman
    Lokasi: Laser Jerman
    Ngalih Ngalih SAKIT
    Sensor fotolistrik P+F/SAKIT
    Pengontrol S7-200 PLC SIEMENS
    Pengontrol Frekuensi433MHZ, Jarak komunikasi 100m TELE-RADIO
    Fungsi komunikasi rong arah, kanthi layar LED
    Suhu: -30 ℃ ~ + 50 ℃
    daya baterei lithium wesi fosfat daya
    Spesifikasi Baterei 24V, 60A, wektu kerja≥8h daya 3h, daya kaping: 1000PCS
    Tingkat swara ≤60db
    Suhu -25~50 ℃
    Pelindung Strip buffer polyurethane placement mburi lan sensor anti loading

    Fitur & Keuntungan
    ◆ Paten independen ing mekanisme ngangkat, efisiensi sing luwih dhuwur, luwih irit daya
    ◆ Prosedur listrik kanggo entuk kinerja sing luwih apik.
    ◆ Kabeh lumahing bagean karo Nikel plating
    ◆ Apa welding karo Karbon dioksida busur welding lan argon busur welding
    ◆ Permukaan bagean pigura karo pangolahan semprotan.Werna bisa customized.The panel aluminium alloy dianggep dening wedhi blasting srengenge

    15622877633293

    15622877631134

    15622877644862


    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita