Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS Heavy Duty rak

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS rak
HEGERLS rak kasusun saka pigura, langkah balok, decking baja.Ambane bisa 500mm, 600mm utawa disesuaikan.Rak-rak sing dawa banget cocog kanggo barang sing diisi tangan.Muatan saben level bisa 300kgs, 500kgs utawa 800kgs liyane.

1. Bisa digunakake piyambak utawa digabungake kanthi bebas ing wangun apa wae lan ing industri apa wae.
2. ambane bisa 300mm, 500mm, 600mm utawa ukuran liyane;
3. loading saben lapisan bisa 300kgs, 500kgs, 800kgs, bobot liyane bisa dadi requirement khusus.
4. Jarak bisa 50mm.

spesifikasi

15645344461494

15645344057078

15645344476472

15645344477163


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk