Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS push back racking system

Katrangan singkat:

HEGERLS push back racking system
Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS push back racking
Iki kalebu komponen struktural khas kayata truk palet.Truk palet duwe ciri.Barang kasebut ditemtokake ing salah sawijining ujung rak lan tindakake urutan lanjut.Forklift ora perlu pindhah menyang lorong.
Fitur & Keuntungan
◆ ngirit wektu njupuk.
◆ Ora perlu akeh lorong, gunakake papan kanthi apik.
◆ Iku apik kanggo kamar panyimpenan kadhemen.
◆ Iku cocok kanggo kategori kurang, jumlah gedhe.

15622928197942

15622928184173

15622928163448

15622928154005

15622928151393

15625469556945

HEGERLS rak push back tugas berat 2021 kualitas dhuwur 1500kgs saben palet kanthi jero 5 palet
.Kita nyawisake awake dhewe ing lapangan panyimpenan gudang sajrone pengalaman 25 taun.Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.
HEGERLS rak push back tugas berat 2021 kualitas dhuwur 1500kgs saben palet kanthi jero 5 palet
1.Produk introduksi saka push back rak
Iki kalebu komponen struktural khas kayata truk palet.Truk palet duwe ciri.Barang kasebut ditemtokake ing salah sawijining ujung rak lan tindakake urutan lanjut.Forklift ora perlu pindhah menyang lorong.
2. Parameter produk.

Jejeg Dhukungan beam Rel gerbong Pelindung tegak alangi sisih
80*70/90*70/100*70 40*60/80*50/100*50/120
*50
galvanis H300/H500 D76*2.5

push (5)

push (2)
push (3)
3. Fitur produk lan aplikasi
3.1 Spesifikasi balok dukungan
push (6)
3.2 Spesifikasi Tegak
push (7)

4. Rincian produksi push back rak

4.1 Ngirit wektu njupuk.
push (8)

4.2 Ora perlu akeh lorong, gunakake papan sing apik.
push (9)

4.3 Iku apik kanggo kamar panyimpenan kadhemen.
push (11)

4.4 Iku cocok kanggo kategori kurang, jumlah gedhe.
push (30)

Kualifikasi produk sistem rak mezzanine
5.1 kita wis lulus sertifikat SGS.BV, TUV lan sertifikat kontrol kualitas ISO.
Salajengipun, kita uga wis lulus sertifikat manajemen lingkungan, manajemen kesehatan lan safety
5.2 Bahan baku: baja cold rolled Q235B.utawa standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Kita duwe 12 set rolling line, bisa muter ukuran sing beda.
5.4 Power coating line.Dawane 500 meter lan merek bedhil lapisan listrik yaiku GEMA, sing misuwur banget ing lapangan lapisan.
5.5 customer ngunjungi.Lokasi kita ing provinsi hebei, cedhak karo Beijing lan Tianjin.Jeneng bandara kita yaiku bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Sugeng rawuh ing sembarang wektu.
5.6 pameran.Saben taun kita bakal rawuh ing canton fair lan shanghai Cemat fair.

cer
fac

Pangiriman.Pangiriman lan layanan
6.1 Paket lan pengiriman.Biasane, mujur bakal dikempalken nganggo busa plastik.Lan rak anter jemput bakal dimuat menyang palet kayu.
6.2 Kita nyedhiyakake gambar tata letak lan gambar efek 3d
yt
FAQ
P: Apa garansi kualitas produk sampeyan?
A: garansi kualitas kita 1 taun.Kita bakal terus nyedhiyakake layanan ing wektu iki lan mung nawakake biaya suku cadang.
P: Apa wektu timbal?
A: Kanggo sistem racking, biasane njupuk 30 dina.Lan kanggo racking anter jemput, perlu 60 dina kanggo produksi.
P: Apa sampeyan bisa menehi desain tata letak?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake desain tata letak kanthi bebas ing Autocad utawa gambar 3d.Iku layanan gratis kita.
P: Apa warna kadhemen sing kasedhiya?
A: Biasane, kita duwe warna biru RAL5005 lan oranye RAL2004.Werna uga bisa disesuaikan.Mangga wenehi nomer warna sampeyan.
Q: carane babagan instalasi?
A: Kita bakal nyedhiyakake gambar instalasi sing rinci.Kanggo rak tradisional sing prasaja, para pekerja bisa nginstal miturut gambar kita.Utawa, insinyur kita bisa pindhah menyang situs kanggo nglatih instalasi Lan panuku bakal mbayar biaya.

Kabar paling anyar
Peralatan inti saka warehouse-stacker otomatis
Crane tumpukan dalan sing dilacak yaiku crane khusus sing dikembangake kanthi tampilan gudang telung dimensi, diarani stacker, minangka peralatan angkat lan penanganan sing penting banget ing gudang telung dimensi, lan minangka simbol karakteristik telung dimensi kasebut. -gudang dimensi.Tujuan utamane yaiku mlaku ing sadawane trek ing dalan gudang dhuwur kanggo nyimpen barang ing lawang mlebu dalan menyang kompartemen kargo;utawa njupuk barang ing kompartemen kargo lan ngeterake menyang lawang dalan kanggo ngrampungake operasi gudang.

Ana akeh jinis stacker crane.Ing aplikasi gudang telung dimensi saiki, sing paling umum yaiku
1. Miturut struktur, iki dipérang dadi struktur kolom siji lan struktur kolom pindho
2. Miturut klasifikasi trek mlaku, dipérang dadi jinis linear lan jinis mlengkung
Ora ketompo apa jinis stacker crane umume dumadi saka mekanisme lumampah horisontal, mekanisme ngangkat, platform loading lan mekanisme garpu, pigura lan peralatan listrik lan bagean dhasar liyane.Motor mlaku nyopir roda kanggo mindhah horisontal ing rel ngisor liwat poros drive, motor ngangkat drive platform kargo kanggo mindhah vertikal liwat chain / tali kabel / sabuk, lan garpu ing platform kargo nindakake gerakan teleskopik.Penemu alamat mlaku digunakake Ngontrol posisi mlaku horisontal stacker, lan ngunggahake panemu alamat kanggo ngontrol posisi ngangkat platform loading;liwat panemu alamat lan pangenalan fotoelektrik, lan konversi nomer komunikasi, kontrol komputer bisa diwujudake, lan kontrol otomatis, semi-otomatis lan manual uga bisa diwujudake liwat panel kontrol.

Saiki, ing gudang telung dimensi ing negaraku, stacker akeh digunakake ing industri kayata manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tekstil, sepur, rokok, lan obat-obatan.Kanthi pangembangan produksi industri modern, teknologi crane stacker dalan sing dilacak terus saya tambah lan sampurna.Wiwit 2017, Hegerls wis entuk wangun anyar lan paten stacker fungsi anyar.Wis terus ngringkes pengalaman lan setya kanggo pangembangan lan kepraktisan.Kita wis serius banget babagan mbangun gudang telung dimensi kanggo produk anyar kanthi safety lan keamanan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita