Sugeng rawuh ing situs web kita!

HEGERLS drive ing sistem racking

Katrangan singkat:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Panggonan Asal Hebei, China
Wektu Pangiriman 90 Dina
Syarat pembayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Detail Produk

Tag produk

HEGERLS drive ing racking
Racking drive-in uga diarani racking jinis koridor, struktur komposit, braket drive-in intensitas dhuwur khusus, balok drive-in kekuatan dhuwur, pigura disambungake menyang balok ndhuwur kanthi baut & kacang.

Ambane racking drive-in sisih siji sing nglawan tembok ora kudu luwih saka 6 lokasi palet, lan drive-in pindho sisih kudu kurang saka 12 posisi palet supaya njamin efisiensi loading forklift lan stabilitas. saka racking.

Paling apik kanggo nggawe drive-in luwih murah tinimbang H11000mm amarga stabilitas sing ora apik sing paling lemah dibandhingake karo sistem racking liyane.Rak drive-in kudu dilengkapi mburi, balok salib ndhuwur, lan sapiturute kanggo nyetabilake rak.

Racking jinis iki disusun kanthi padhet, kanthi nggunakake papan panyimpenan;loro "pisanan ing pisanan metu" lan "pisanan ing pungkasan metu" kasedhiya, cocok kanggo nyimpen sawetara jinis barang karo jumlahe akeh.Digunakake digunakake ing susu, industri ngombe, lan uga ditampa dening panyimpenan kadhemen.

Fitur & Keuntungan
◆ Sistem panyimpenan racking Kapadhetan dhuwur;
◆ Model akses barang: kawitan-ing-pungkasan metu lan pisanan-ing-kawitan-metu opsional;
◆ Kaping pindho posisi panyimpenan pallet saka rak pallet;

HEGERLS drive ing racking
◆ Gunakake baja kekuatan awet dhuwur minangka bahan baku;
◆ Loro kode warna RAL / Galvanized kasedhiya;
◆ Dhuwur diatur dening 50mm/75mm Jarak;
◆ Konektor balok kaku;
◆ Ngadopsi proses produksi welding otomatis;
◆ Nglengkapi bolts bahan dhuwur & perkakas;
◆ desain gambar 3D gratis.

15622902998939

1562290299853

15622903302826


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk