Sugeng rawuh ing situs web kita!

Solusi

HEGERLS
nawakake solusi panyimpenan industri siji mandeg kanggo gudang sampeyan.

HEGERLS bisa nyedhiyakake desain tata letak kanggo gudang pelanggan, gambar CAD lan gambar 3D bisa siap kanggo referensi.

Sawise pelanggan konfirmasi desain, tawaran bisa diwenehake lan dikonfirmasi.Lan bakal ana rekaman mriksa kualitas ing saben proses produksi.Sadurunge kiriman, QC kita bakal ngumpulake siji pesawat kanggo nyoba loading lan bisa njupuk gambar utawa video kanggo customer.

Insinyur kita uga bisa pindhah menyang gudang ing situs kanggo nginstal rak lan nganakake tes.

15627513688288

15628260241184

1. Nglumpukake informasi lan diskusi
Pelanggan nyedhiyakake informasi gudang, informasi palet, informasi forklift, lsp.

15628260564045
2. Desain lan pitungan
Insinyur HEGERLS nyedhiyakake desain tata letak autocad lan gambar 3D kanggo konfirmasi pelanggan.

15628260583087
3. Produksi
punching, rolling, welding, lukisan etc.

15628269722715
4. Sadurunge kiriman
QC ngumpulake siji set lan nyoba loading.

15628269748200
5. Loading

15628269764690
6. Instalasi ing situs lan mbukak test

15628272146202

15628272143030

15628272169888

15628272167220

15628272165154

15628272172441

15628272151224

15628272154616