Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mobil antar jemput njaluk tulung

Pesawat ulang-alik mbebasake tenaga kerja, nanging mesin panyimpenan lan pengambilan sing ora dirasakake uga kudu direksa.Teka lan ndeleng yen kahanan ing ngisor iki dumadi nalika nggunakake anter jemput.

1. Cangkang krasa panas yen disentuh
Priksa manawa ana pamblokiran pasukan eksternal;
Cut mati daya kanthi manual, lan mirsani lan nggunakake sawise suhu cools mudhun;
Priksa manawa motor mlaku utawa motor angkat kakehan.(Disaranake pabrikan ngatur tampilan overload utawa fungsi weker nalika ngrancang)

16073071567220

16073071561936

2. Ana swara aneh nalika mlaku ing trek
Priksa manawa trek duwe prakara manca utawa deformasi mlengkung;
Priksa manawa roda panuntun utawa roda lelungan saka anter jemput rusak.

3. Dumadakan mandheg nalika mlaku
Priksa kode tampilan fault, lan ngatasi kesalahan parkir miturut analisis kode;
Ngisi daya sanalika bisa nalika baterei sithik, lan coba ngganti baterei yen ora bisa diisi kanthi normal.

16073071567924

16073071568350

4. Ora bisa miwiti normal
Ora bisa diwiwiti kanthi normal sawise menet saklar.Priksa level baterei saka remot kontrol utawa apa plug daya saka kamar baterei ngeculke;yen baterei isih ora bisa miwiti normal sawise ngatasi masalah, dianjurake kanggo hubungi pabrik kanggo babar pisan.

5. Ora bisa mlebu lan metu saka gudang biasane
Sawise anter jemput diuripake, ora ana tumindak mriksa dhewe ngarep ngarep, utawa ana tumindak mriksa dhewe ngarep ngarep nanging buzzer ora muni.Yen baterei isih ora bener sawise ngatasi masalah, disaranake hubungi pabrikan kanggo ndandani.

16073071562104


Wektu kirim: Jun-03-2021