Sugeng rawuh ing situs web kita!

Stasiun kerja jalur transportasi kanthi efisiensi gudang nganti 300 kasus jam

Workstation multi-fungsi interaksi komputer manungsa, workstation line conveyor kanthi efisiensi gudang nganti 300 kothak / jam

0-900+700 

Miturut pasar saiki, perusahaan sing beda-beda ing industri sing beda-beda wis tambah akeh minat ing solusi gudang kanthi kapadhetan dhuwur, sing uga amarga masyarakat wis ndeleng keuntungan otomatisasi.Ing babagan iki, solusi ACR (box storage robot) inovatif Hercules bisa nyukupi kabutuhan perusahaan utama kanggo ngasilake investasi sing dhuwur.Ing wektu sing padha, efektif kanggo ningkatake Kapadhetan panyimpenan gudang, nyuda intensitas tenaga kerja, lan ningkatake produktivitas.Ing wektu sing padha, panyedhiya rak panyimpenan Hergels uga wis resmi ndeleng aspek iki.Sawise lapisan investigasi lan eksplorasi, pimpinan lan inovasi Hercules wis dadi mitra lan bebarengan nyedhiyakake solusi panyimpenan kanggo perusahaan utama kayata perusahaan logistik pihak katelu.

1-800+900

Babagan panyedhiya layanan gudang hagerls

Hegels Hegels minangka merek independen sing diadegake dening produk logam Hebei Walker Co., Ltd., kanthi kantor pusat ing basis produksi Shijiazhuang lan Xingtai, lan cabang penjualan ing Bangkok, Thailand, Kunshan, Jiangsu lan Shenyang.Nduwe basis produksi lan R&D 60000 meter persegi, 48 garis produksi maju ing donya, lan luwih saka 300 wong ing R&D, produksi, penjualan, instalasi lan sawise-sales, kalebu meh 60 wong karo teknisi senior lan insinyur senior. irah-irahan.Produk lan layanan Hagris nyakup meh 30 provinsi lan wilayah otonom ing China.Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Amerika Latin, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane, lan wis nggawe prestasi luar biasa ing luar negeri.Ing taun-taun pungkasan, haggis wis ngrampungake pirang-pirang proyek pergudangan lan logistik kanggo perusahaan terkenal kayata Sinopec, PetroChina, Coca Cola, YIHAI KERRY, logistik Alibaba Cainiao, JUNLEBAO, jinmailang, farmasi China Utara, Lucky Film, Yuantong express, Inner. Mongolia Xinhua Publishing lan grup distribusi.Dheweke wis sukses ngrancang, ngembangake, ngasilake lan ngolah produk gudang lan logistik lan fasilitas pendukung sing gegandhengan kanggo logistik Alibaba Cainiao Jiangmen proyek pusat turnover gedhe, grup transportasi mobil Shanxi "gudang awan cerdas" pergudangan lan logistik seri gedhe, proyek Beiren Group Logistics Park, Guoda Group Logistics Center, YIHAI KERRY (Nanchang, Xi'an) proyek cadangan logistik, gudang Yuantong Express 9 seri warehousing lan proyek logistik.

Kanggo panyedhiya layanan warehousing Hergels, tugas utama sing kudu dipikirake saiki yaiku terus nggedhekake bidang otomatisasi gudang, nambah upaya riset lan pangembangan, terus-terusan Polandia kualitas sing luwih dhuwur lan solusi industri sing sampurna, lan nyedhiyakake tenaga pendorong kanggo transformasi cerdas global. logistik.Mulane, dheweke wis entuk persetujuan lan kerjasama karo inovasi Hergels, lan ngenalake ACR (robot gudang jinis kothak) lan sawetara piranti lunak cerdas lan peralatan lan fasilitas gudang.Kanthi kaluwihan intelijen, keluwesan lan efisiensi, sistem ACR bisa adaptasi karo kabutuhan panyimpenan lan logistik saka macem-macem perusahaan.Ing wektu sing padha, ACR bisa nyambungake karo atribut jalur transmisi lan ngembangake skenario bisnis sing luwih gampang diakses.Saiki, kita bakal njelajah workstation line conveyor ing workstation multi-fungsi sing bisa dicocogake karo ACR bebarengan karo panyedhiya layanan panyimpenan Hergels.

Hagerls - workstation line conveyor2-900+600

Workstation baris conveying dumadi saka baris ngaturaken, Kanban visual, beting lan sistem ngurutake cahya.Disambungake karo robot seri kubao kanthi otomatis ngirim kothak materi sing dibongkar dening robot utawa kothak materi sing kudu dimuat, supaya bisa mujudake fungsi gudang lan gudang sing luwih otomatis.Stasiun kerja kasebut cocog karo desain ergonomis, lan para pekerja ora langsung nyambung karo robot kasebut.Bisa ngrampungake njupuk barang ing baris ngirim tanpa gerakan banget.Nduweni kaluwihan humanisasi, operasi sing trep, gudang sing efisien, lan liya-liyane. Skenario sing ditrapake: ditrapake kanggo kabeh skenario, uga ekspansi peralatan sauntara ing periode puncak industri e-commerce lan alas kaki.

Hagerls - fungsi stasiun kerja saluran transmisi:

Urut cerdas - ngatur Kanban visual kanggo nuntun para pekerja kanggo ngurutake barang;

Operasi sing trep - buruh bisa ngrampungake barang sing dipilih ing jalur pangiriman tanpa mlaku lan obah;

Safety lan comfort - Desain ergonomis, buruh milih safety lan comfort;

Ngurangi nunggu - ana buffer antarane njupuk manual lan operasi robot kanggo ngurangi wektu nunggu robot;

Gudang lan egress sing efisien - efisiensi saben robot bisa tekan 25-30 kothak / jam + 25-30 kothak / jam, lan efisiensi warehousing lan egress saka workstation siji bisa nganti 300 kothak / jam.

3-900+600 

Hagerls - peran saka workstation line conveyor

Riset lan pangembangan robot warehousing logistik, fokus ing desain riset lan pangembangan lan rencana skema sistem robot gudang kotak.Sistem wadhah kanggo wong kalebu robot kubao, sistem piranti lunak haiq lan workstation, sing bisa mujudake pemilihan bahan, penanganan lan ngurutake, ngladeni gudang logistik lan pabrik kanthi kabutuhan transformasi otomatisasi fleksibel, nyukupi kabutuhan kustomisasi, lan ditrapake kanggo macem-macem skenario aplikasi.Aplikasi gabungan saka workstation line conveying lan robot kubao bisa ngaktifake pelanggan kanggo mujudaken transformasi otomatis saka gudhang ing minggu, nambah Kapadhetan panyimpenan dening 80%, lan nambah efficiency karya buruh dening 3-4 kaping.

4-900+600 

Hagerls - solusi kanggo workstation saluran transmisi

Kothak materi dienggo bareng liwat workstation serial saka baris conveyor bunder, supaya minangka kanggo éling kaping nangani minimal;Urutan baris conveyor sing ramah mesin digabungake karo tembok seeding cahya kanggo entuk kacepetan ngurutake paling cepet.Robot lan loader ndhukung docking fleksibel karo garis conveyor, kanthi integrasi dhuwur.Kanthi solusi kasebut, kita bisa entuk efisiensi obah kothak robot 40 + kothak / jam, mesin loading lan unloading otomatis 600 + kothak / jam, lan efisiensi pengambilan manual 300-400 baris / jam, lan kasil entuk target kapasitas produksi 5W garis / dina pelanggan.Sistem ndhukung identifikasi otomatis bin postur, mbenakake akurasi lan efisiensi njupuk liwat antarmuka tampilan njupuk lan label elektronik, lan designs rencana njupuk beda kanggo pesenan beda kanggo nggedhekake efficiency operasi.

 5-637+633

Robotika lan otomatisasi warehousing ora mung tegese kemajuan industri logistik, nanging uga nuduhake manawa gudang lan logistik bakal luwih cedhak karo urip wong biasa.Ing mangsa ngarep, panyedhiya layanan warehousing hagerls bakal nggarap luwih akeh perusahaan sing mbutuhake kanggo njelajah solusi inovatif logistik cerdas sing luwih efisien, mbantu perusahaan utama ing industri utama kanggo mujudake transformasi lan nganyarke otomatisasi warehousing, lan nyumbang luwih akeh kanggo industri pergudangan.


Wektu kirim: Jul-13-2022