Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sistem box storage robot (ACR) yaiku workstation penyortiran langsung mesin manungsa kanthi efisiensi gudang 200 kothak / jam.

1-900+600

Bubar, Hergels wis setya nyedhiyakake solusi otomatisasi gudang sing efisien, cerdas, fleksibel lan disesuaikan liwat robotika lan algoritma intelijen buatan, lan nggawe nilai kanggo saben gudang pabrik lan logistik.Wis tekan jinis proyek kerjasama anyar karo inovasi Hergels, lan mbentuk sistem ACR (box storage robot) sing dikembangake kanthi mandiri dening inovasi Hergels.ACR nduweni unit operasi cilik lan tingkat hit sing luwih dhuwur, sing luwih cocok kanggo industri kanthi volume barang cilik, kumpulan cilik lan macem-macem SKU.Kajaba iku, panyebaran peralatan nduweni syarat lingkungan sing sithik, biaya investasi sing murah, lan siklus pangiriman asring sajrone sewulan.Mulane, bisa uga diowahi kanthi fleksibel lan ditambahi miturut owah-owahan bisnis, tegese para pelanggan bisa entuk konstruksi gudang robot sing efisien ing wektu sing luwih cendhek lan kanthi biaya sing luwih murah.Ing wektu sing padha, iku uga sistem robot panyimpenan kothak pisanan sing dilebokake ing panggunaan komersial, sing wis ditrapake kanggo 500 + proyek ing omah lan ing luar negeri.

2+900+700 

Babagan sistem kubao

Sistem Kubao, sing pisanan dikembangake lan digunakake kanggo komersial wiwit 2015, wis ditrapake ing 3PL, sepatu lan sandhangan, e-commerce, elektronik, tenaga listrik, manufaktur, medis lan industri liyane.sistem ACR njupuk menyang akun kaluwihan dual luwih "fleksibilitas" saka robot nangani mobile lan "kapadhetan panyimpenan" luwih saka struktur gudang kaku.Telu kaluwihan inti produk iki yaiku: bisa mbantu pelanggan nambah Kapadhetan panyimpenan kanthi 80% - 400%;Bisa nambah efisiensi ngurutake buruh kanthi kaping 3-4;Ing wektu sing padha, uga bisa ndhukung penyebaran 7 dina lan 1 wulan online, sing nyuda biaya lan kesulitan transformasi otomatisasi gudang.

Sistem Kubao kasusun saka robot kubao, konsol multi-fungsi, tumpukan pangisian daya cerdas, piranti panyimpenan kargo lan sistem piranti lunak haiq.Robot Kubao nganggo posisi fusi multi-sensor, lan akurasi kontrol njupuk lan nempatake yaiku ± 3mm.Iku nyadari fungsi njupuk cerdas lan nangani, pandhu arah otonom, panyegahan alangan aktif lan daya otomatis, lan nduweni karakteristik stabilitas dhuwur lan operasi tliti dhuwur;Konsol multi-fungsi bisa dikonfigurasi kanthi macem-macem peralatan, kalebu manipulator, sistem pemilihan cahya lan garis conveyor, kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pemandangan.Haiq minangka otak cerdas sistem pergudangan sing cerdas, sing bisa nyadari docking karo sistem manajemen eksternal, menehi hasil karo kabutuhan bisnis sing cocog, nganakake analisis data lan manajemen visual;Mesthekake jadwal wektu nyata saka macem-macem robot lan macem-macem peralatan, éling prediksi lan ngawasi kesehatan sistem, lan ngoptimalake sistem adhedhasar learning penguatan lan learning jero.Saiki, apa sing arep kita ucapake yaiku workstation pemilihan langsung mesin manungsa ing workstation multi-fungsi.

3-900+700 

Hegerls mesin manungsa langsung ngurutake workstation:

Workstation langsung picking man-machine kasusun saka platform operasi, Kanban visual, rak, lan sistem picking cahya.Iki disambungake karo robot seri kubao, sing bisa nyadari buruh supaya langsung milih barang pesenan saka basket robot.Nduweni kaluwihan biaya murah, keluwesan, lan penyebaran gampang.Ing workstation langsung picking man-machine, operator langsung njupuk basket saka mesin, lan mung perlu dilengkapi workstation lan gun scanning kanggo ngrampungake njupuk.Skenario sing ditrapake: ditrapake kanggo kabeh skenario, utamane kanggo ekspansi peralatan sauntara ing periode puncak industri e-commerce lan alas kaki.

4-900+800 

Karakteristik fungsional stasiun kerja pemilihan langsung mesin-manungsa Hegels:

Picking cerdas - ngatur Kanban visual kanggo nuntun buruh kanggo ngurutake barang;

Operasi sing trep - robot ora perlu mbongkar wadhah, lan para pekerja langsung milih barang saka basket robot;

Inbound lan outbound sing efisien - saben robot nduweni efisiensi penanganan 30-35 kothak / jam + 30-35 kothak / jam, siji workstation nduweni efisiensi outbound 350 kothak / jam, lan efisiensi gudang 200 kothak / jam.

 5+900+500

Solusi gabungan saka sistem kubao lan workstation langsung picking man-machine bisa duwe kaluwihan granularity sing luwih apik, unit operasi sing luwih cilik lan tingkat hit sing luwih dhuwur.Kanggo pelanggan, tingkat keluwesan sing luwih dhuwur, luwih dhuwur nilai sing bisa diasilake.Nalika nyuda tenaga kerja, bisa uga nambah Kapadhetan panyimpenan, efisiensi pemilihan lan indikator utama pabrik gudang.Ing wektu sing padha, miturut karakteristik sistem kubao lan solusi otomatisasi gudang, haggis herls bakal "cocog karo obat kasebut" kanggo titik nyeri gudang.Liwat pirang-pirang robot lan macem-macem workstation, efisiensi rata-rata workstation bakal ditambah dadi 450 lembar, kapasitas pangolahan saben dina bakal ditambah dadi 50000 lembar, lan luwih saka 10 kothak bakal disimpen saben unit area, sing bakal nambah Kapadhetan warehousing dening 2 kaping, lan efficiency njupuk dening 3-4 kaping, ngoptimalake efficiency operasi.

Haggis tansah njupuk riset lan pangembangan robot warehousing lan logistik lan ekspansi bisnis domestik lan manca minangka tugas utama, lan nggunakake produk sing luwih efisien, cerdas lan fleksibel kanggo nggawe saben gudang nggunakake robot, supaya bisa ngatasi kekurangan. saka pegawe.Ing taun-taun pungkasan, hagerls uga terus-terusan ngembangake pasar domestik lan manca.Saiki, kita bisa ndeleng manawa perusahaan ing saindenging jagad ngadhepi tantangan rantai pasokan lan kekurangan tenaga kerja.Mulane, Hercules herls uga nyepetake tata letak pasar internasional lan terus-terusan deepening eksplorasi kerjasama internasional.Kanggo pelanggan jaban rangkah, miturut faktor rekrutmen pabrik sing angel, mundhake biaya tenaga kerja lan tanah, lan nambah kahanan sing durung mesthi ing lingkungan bisnis, sistem ACR bisa adaptasi karo kabutuhan warehousing lan logistik saka macem-macem perusahaan kanthi intelijen, keluwesan, efisiensi lan akeh. kaluwihan liyane.Robotika lan otomatisasi warehousing ora mung tegese kemajuan industri logistik, nanging uga nuduhake manawa gudang lan logistik bakal luwih cedhak karo urip wong biasa.Hergels gelem pindhah menyang visi "nggawe robot logistik ngladeni saben gudang lan pabrik", supaya wong sing beda ing njero lan njaba industri bisa entuk keuntungan lan tuwuh.Ing basis saben taun, hagerls bakal terus sinau titik pain pangguna lan kangelan industri, Kapadhetan panyimpenan imbangan lan efficiency pengiriman miturut kabutuhan customer, lan dadi pathokan ing industri nalika nglayani pelanggan apik.


Wektu kirim: Jul-11-2022